Aloitan taas uuden päiväkirjan, tällä kertaa aiheena 15 viikkoa kestävä työharjoittelu toimituksessa, joka toimittaa 4 eri lehteä sekä minun erikoisen tylsä arkeni.

Aamu alkoi erittäin huonosti, mielenkiinnottomana silmät auki väkisin väsyneenä ja energia oli kateissa kahvikupeista huolimatta. Koko ajan mielessä pyöri se, ettei olisi pakko lähteä mihinkään, mutta pakkohan se oli. Vielä enemmän olisi huomenna ahdistanut mennä sinne, jos tänään olisin luovuttanut ja jäänyt kotiin. Ulkona oli sopivan viileää, vihdoinkin helteet ovat ohitse ja saa odotella pakkasia. Työpaikassani oli ihan siedettävää, vaikka hermostuneena kaadoin jogurtit rinnuksilleni ja sekoitin yhden tietokoneen massiivisilla projekteillani enkä keksinyt mitään puhuttavaa kenenkään kanssa. Onnistuin kuitenkin piirtämään suht paljon lautapeliä alle 12-vuotiaille, hirveästi värejä ja eri eläimiä, niin luulisi muksujen viihtyvän.
Koodasin muuten itse tämän ulkoasunkin tähän kun täällä on näköjään aika tylsät vaihtoehdot eikä suoraa editoria, jolla saisi väännettyä vaikka ja mitä. Inhoan asua kotona ja kulkea tuota linja-automatkaa päivittäin, soitin tänään erääseen asuntovälitykseen kun löysin heidän sivuiltaan minulle sopivan yksiön, mutta tietysti sekin oli jo varattu jollekin toiselle. Huomenna saan varmistuksen siitä, onko se ennen minua ehtinyt henkilö valinnut kyseisen kämpän itselleen, toivottavasti ei. Töiden jälkeen harhailin kirpputorilla, mutten jaksanut kuitenkaan kiinnostua mistään vaatekappaleesta maksamiseen asti. Tällä viikolla voisi innostua käymään Oulun isossa kirjastossa ja ilahduttaa kirjastotätejä kantamalla metrinkorkuisia torneja kirjallisuutta muun nuorison istuessa tietokoneiden edessä.
En ymmärrä miksi kirjastoissa on tietokoneita.